skip to Main Content

In mei 2012 zijn de broers Roeland & Florian Hiele de OnderwijsAcademie gestart met als doel het onderwijs een nieuwe impuls te geven. Zij zijn van mening dat het huidige onderwijs meer op het individu gericht kan worden. Met de huidige technologie is het mogelijk om leerlingen en studenten in hun eigen tempo te begeleiden. Momenteel wordt hier nog te weinig gebruik van gemaakt.

Door meer gebruik te maken van de huidige technologie kan kennisoverdracht geoptimaliseerd & gepersonaliseerd worden waardoor meer vrije tijd gecreëerd wordt. Deze ruimte kan besteed worden aan elementen die het huidige onderwijs mist, zoals: emotionele begeleiding, mentale begeleiding, en nog specifieker: tienvingertypen, snellezen, weerbaarheidstrainingen, meer beweging & expressie.

Door kennis altijd en overal beschikbaar te maken in de vorm van video hebben kinderen & studenten de vrijheid om meer zelf te bepalen hoe, waar & wanneer ze leren. Het huidige onderwijs wordt gekaractariseerd door het moeten leren: Iedereen moet in het zelfde tempo stof tot zich nemen en kunnen herproduceren. Door gepersonaliseerd onderwijs ontstaat het onderwijs van de toekomst: Het kunnen, mogen en willen leren.

Jasper is na verschillende wegen bewandeld te hebben (o.a. in Groot-Brittannië) in het onderwijs terecht gekomen. Hij is sinds 2012 docent Engels en geeft met veel enthousiasme, passie en liefde les. Zijn drijfveer en missie is om leerlingen autonomie, verantwoordelijkheid en vrijheid in hun eigen leren te laten ervaren en ze tegelijkertijd op een goede, enthousiaste en liefdevolle manier te begeleiden. EngelsAcademie is een mooie manier om zijn drijfveer en missie kracht bij te zetten.

[imageeffect image=”3831″ width=”165″ align=”aligncenter” alt=”Florian Hiele” titleoverlay=”yes” lightbox=”” target=”_self”]

Roeland studeerde aan de TU Delft, waar hij zijn Master of Science diploma behaalde in de Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Na werkervaring in het buitenland bij onder andere vliegtuigbouwer Airbus besloot hij in navolging van zijn vader het onderwijs in te gaan. Roeland is eerstegraads bevoegd docent, geeft les op CSG De Goudse Waarden te Gouda. Verder is hij auteur van Getal en Ruimte, de grootste wiskundemethode van Nederland.

Florian is Life Coach & mede oprichter van Younite. Na zijn studie Civiele Techniek te hebben afgerond heeft hij zich verdiept in het emotioneel welzijn van mensen. Mede door zijn eigen persoonlijke ervaringen heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en volwassenen op het gebied van sociale angsten, pesten en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zijn persoonlijke missie is dan ook om kinderen meer kennis te geven over het emotioneel welzijn en hen die er behoefte aan hebben te helpen een sterk zelfbeeld op te bouwen. Inmiddels geeft hij sinds 2010 individuele coaching, groepstrainingen en begeleidt hij jongerenkampen.

[imageeffect image=”3832″ width=”165″ align=”aligncenter” target=”_self” alt=”Roeland Hiele” titleoverlay=”yes” lightbox=””]
Back To Top